Media » Filme » Thor: The Dark World
18 noiembrie 2013

Thor: The Dark WorldDupă succesul răsunător avut cu filmele Iron Man, Thor, Captain America și Avengers, Marvel n-a stat mult pe gânduri si a început producția pentru continuările acestor filme.

Primul pe acesta lista a fost Thor, cu filmul numit The Dark World.
Thor se luptă să restabilească ordinea în univers, dar o rasă străveche condusă de maleficul Malekith se întoarce să trimită universul înapoi în întuneric. Având în față un inamic pe care nici Odin nu-l poatte învinge, Thor trebuie să recurgă la ajutorul lui Loki și să pornească în cea mai periculoasă călătorie de până acum, una care-l va reuni cu Jane Foster și care-l va forța să sacrifice totul pentru a salva omenirea.
Thor: The Dark World a fost regizat de Alan Taylor după un scenariu scris de Christopher Yost, Christopher Markus și Stephen McFeely.

Efectele speciale au fost realizate de șapte companii diferite, printre care s-au aflat Luma Pictures(Captain America: The First Avenger, X-Men: First Class) și Double Negative (Inception, Sherlock Holmes,Man of Steel).

Alături de Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Idris Elba, Rene Russo, Stellan Skarsgård, Kat Dennings, Ray Stevenson, Jaimie Alexander și Anthony Hopkins, vor mai juca Christopher Eccleston în rolul maleficului Malekith, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Clive Russell și Zachary Levi.

De coloana sonora a filmului s-a ocupat Brian Tyler, care a mai realizat muzica din Iron Man 3, după ce Patrick Doyle, compozitorul din primul film Thor, și Carter Burwell au renunțat la această poziție.

Thor: The Dark World a fost lansat in cinematografele convenţionale și IMAX din România pe 8 noiembrie.Trailer Thor: The Dark World (subtitrat)Pentru mai multe trailere din filmul Thor: The Dark World intrati aici.
Pentru clipuri subtitrate din filmul Thor: The Dark World intrati aici.Ce mai puteti vedea:

*

*

Anuntă-mă pe email daca apar alte comentarii la acest articol