Media » Filme » Guardians of the Galaxy
16 august 2014

Guardians of the GalaxyGuardians of the Galaxy este un film de acţiune cu super eroi bazat pe benzile desenate cu acelaşi nume şi produs de studiourile Marvel. Filmul este regizat de James Gunn, care a scris şi scenariu împreună cu Nicole Perlman. Filmările au avut loc în iulie 2014 în Londra sub nume de cod Full Tilt.

Guardians of the Galaxy urmăreşte povestea aventurierului Peter Quill. După ce găseşte o sferă misterioasă, pe capul său este pusă o recompensă de către un nelegiuit numit Ronan. Pentru a supravieţui, Quill trebuie să se alieze cu patru inadaptaţi: ratonul Rocket, Groot, un umanoid care seamănă cu un copac, Drax Distrugătorul şi misterioasa, Gamora.

Din distribuţie fac parte Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close şi Benicio del Toro.

Guardians of the Galaxy a avut premiera americană pe 21 iulie 2014. Filmul a avut un uriaş succes comercial, având încasări de 319 milioane $. Continuarea a fost deja anunţată, urmând să fie lansată pe 28 iulie 2017.


Trailer Guardians of the Galaxy (subtitrat)


Pentru mai multe trailere intrati aici.

Pentru clipuri subtitrate din filmul Guardians of the Galaxy intrati aici.Ce mai puteti vedea:

*

*

Anuntă-mă pe email daca apar alte comentarii la acest articol