Media » Filme » Carrie
22 octombrie 2013

CarrieDupă principiul "a făcut bani mulţi odată, sigur face şi acum", Hollywood a decis să facă un remake filmului Carrie din 1976, care de fapt se bazează pe romanul cu acelaşi nume, scris de binecunoscutul Stephen King.
Carrie White este o fată timidă, respinsă de colegii ei, având o mamă foarte conservatoare şi religioasă care o ţine sub control strict. Dar după ce i se face o farsă la balul de terminare a liceului, aceasta îşi dezlănţuie puterile telekinetice asupra celor de la bal şi locuitorilor oraşului.
Rolul lui Carrie este jucat de Chloë Grace Moretz (Kick-Ass 2), iar Julianne Moore interpretează rolul mamei religioase. Din distribuţie mai fac parte Ansel Elgort, Portia Doubleday, Alex Russell, Gabriella Wilde şi Judy Greer.

Cu privire la remake, Stephen King a declarat: "Adevărata întrebare este de ce, când originalul a fost aşa de bun?" şi a sugerat ca Lindsay Lohan să joace rolul lui Carrie.

Filmul este regizat de Kimberly Peirce şi scenariul a fost scris de Roberto Aguirre-Sacasa şi Lawrence D. Cohen pentru a fi mai fidel cu povestea din roman.

Carrie a fost lansat la cinematografele din România pe 18 octombrie 2013.


Trailer Carrie (subtitrat)Pentru trailere subtitrate din filmul Carrie intrati aici.Ce mai puteti vedea:

*

*

Anuntă-mă pe email daca apar alte comentarii la acest articol